تفاوت سینگل مود و مالتی مود
در کابل فیبر نوری نگزنس سینگل مود بودن فیبر نوری به این معنا است که فیبر در یک زمان معین تنها یک نوع از حالت نور را منتشر کرده و انتقال میدهد. در صورتیکه مالتی مود بودن فیبر در معنای منتشر ساختن و انتقال دادن چندین حالت نور در یک زمان است. البته عمده تفاوت فیبر نوری Single Mode و Multimode در قطر هسته فیبر، طول موج و منبع نور فیبر، پهنای باند، روکش رنگی آن، مسافت و هزینه نهایی است.
کابل فیبر نوری 24 کور سینگل مد نگزنس :
کابل فیبر نوری 24 کور نگزنس یک کابل فیبر نوری با 24 رشته فیبرنوری می باشد . در جهان امروز ، گسترش ارتباطات و شکل گیری فن آوری های جدید به منظور تامین نیازهای روزانه ، باعث شده تا زیر ساخت های مخابراتی در جهت سرعت بخشیدن و بالا بردن ظرفیت انتقال داده های دیجیتالی، به سمت تکنولوژی فیبرنوری حرکت کند که این موضوع در کشور ما نیز صادق است .
در این راستا در ایران نیز ، همگام با جهان ، تکنولوژی ftth ( فیبر به خانه ) راه اندازی گردیده است . هدف این تکنولوژی اتصال مراکز مخابراتی محلی به منازل با استفاده از بستر فیبر نوری می باشد . این مسیر دارای پهنای باند و سرعت انتقال زیادی می باشد .
علاوه بر زیر ساخت های عمومی انتقال FTTH (شبکه انتقال فیبر نوری) در شرکت ها و مجموعه های خصوصی نیز مورد استقبال قرار گرفته است.
کابل فیبر نوری عموما از جنس شیشه ساخنه شده و بر مبنای شکست نور کار می کنند . بدین صورت که سیگنال دیتا توسط پالس های نور منعکس می گردد .
خرید و قیمت کابل فیبر نوری 24 کور
برای اطلاع از متراژ های کابل قیمت کابل فیبر نوری 24 کور با همکاران ما در بخش فروش تماس حاصل فرمایید.
فهرست مطلب
|
– کابل فیبرنوری نگزنس |
– کابل شبکه فیبرنوری |
– کابل فیبر نوری نگزنس 12 کور سینگل مود |
– کابل فیبر نوری 24 کور سینگل مود |
– کابل فیبر نوری مالتی مود |
– قیمت کابل فیبر نوری 12 کور مالتی مود |
– کابل فیبر نوری 12 کور نگزنس |
– کابل فیبرنوری نگزنس |
– نمایندگی کابل فیبر نوری نگزنس |
– کابل فیبر نوری 24 کور نگزنس |
– کابل فیبر نوری سینگل مود |
– قیمت کابل فیبر نوری 24 کور |
در کابل فیبر نوری سینگل مود اگر چه انواع کابلنوری، فیبر سینگل مود (SMF-Single Mode Fiber) و فیبر مالتی مود (MMF-Multimode Fiber)، در سطح گستردهای و برای کاربردهای گوناگونی مورد استفاده قرار میگیرند،اما تفاوت میان آنها هنوز گیجکننده است و سردرگمی را در انتخاب شبکه برای کاربران به همراه دارد. از این رو تصمیم گرفتیم تا در این مقاله به ساختار پایه آنها، مسافتی که هر یک پشتیبانی میکنند، هزینهای که صرف خرید و نصب آنها میشود، رنگ کابلها و مواردی از این قبیل پرداخته و مقایسهای عمیق و جامع میان دو نوع فیبر نوری تک حالته و چند حالته انجام دهیم.

در نمایندگی کابل فیبر نوری نگزنس البته قبل از شروع مقایسه میان دو نوع اصلی فیبر نوری اجازه دهید تا نگاهی کلی به فیبر نوری کرده و تعریفی کوتاه از آن بیان کنیم. اگر که گفته شود کابل فیبر نوری در حال حاضر به عنوان ستون فقرات اکثر ارتباطات شهری و برون شهری شناخته میشود و نبود آن باعث فلج شدن ارتباطات میشود، اغراق نیست. کابل فیبر نوری از یک یا چندین رشته شیشهای تشکیل شده است. این رشتهها که به وسیله پوشش مناسبی روکش شدهاند، انتقال اطلاعات را با سرعتی بالا، به شکل پرتوهای نور و برای مسافتهای طولانی فراهم میسازند.
تفاوت سینگل مود و مالتی مود
سینگل مود بودن کابل شبکه فیبرنوری به این معنا است که فیبر در یک زمان معین تنها یک نوع از حالت نور را منتشر کرده و انتقال میدهد. در صورتیکه مالتی مود بودن فیبر در معنای منتشر ساختن و انتقال دادن چندین حالت نور در یک زمان است. البته عمده تفاوت فیبر نوری Single Mode و Multimode در قطر هسته فیبر، طول موج و منبع نور فیبر، پهنای باند، روکش رنگی آن، مسافت و هزینه نهایی است.
تفاوت هزینه های فیبر مالتی مود و سینگل مود
مقایسه هزینه فیبر نوری سینگل مود و کابل فیبر نوری مالتی مودکابل فیبر نوری نگزنس در یکی از موضوعات مهم و داغی است که در برخی از انجمنها و توسط کاربران و کارشناسان شبکه به آن پرداخته شده و درباره آن صحبت میشود. افراد زیادی در این باره نظرات خود را بیان کردهاند؛ این نظرات به طور عمده بر هزینه ترانسیور نوری (فرستنده-گیرنده)، هزینه سیستم و هزینه نصب متمرکز میباشند.
قیمت ماژول
قیمت ماژول مالتی مود در مقایسه با فرستنده-گیرندههای سینگل مود حدود دو تا سه برابر کمتر میباشد. البته ناگفته نماند که تفاوت قیمت با بالا رفتن سرعت، به شدت افزایش پیدا میکند.
هزینه کلی سیستم
برای بهرهگیری کامل از خصوصیات اساسی فیبر نوری سینگل مود که عمدتا برای کاربردهای دور برد (مسافت طولانی) طراحی شدهاند به ماژولهایی با توان لیزری که در طول موج طولانیتر با اسپات سایز یا همان قطر پرتو کوچکتر و به طور کلی محدوده طیفی باریکتر (طیف نوری باریک) کار میکند، نیاز است. این ویژگیهای ماژول ترانسیور، همراه با الزامات برای همترازی با دقت بالاتر و تحمل اتصال محکمتر به قطر هسته کوچکتر (به کارگیری کانکتورهای مناسبتر که افت کمتری با توجه به قطر هسته کوچکتر دارند) منجر به صرف هزینههای بسیار بالا برای تهیه ماژول ها و به طور کلی هزینههای ایجاد اتصال و پیوند بالاتر برای اتصالات فیبر نوری سینگل مود میشود.
*برای دیدن مقاله و محصولات کابل فیبر نوری نگزنس سایت مجموعه رایان کابل کلیک نمایید
تلفن تماس:
09120311138
02133117592
https://rayancable.com/%da%a9%d8%a7%d8%a8%d9%84-%d8%b4%d8%a8%da%a9%d9%87-%d9%81%db%8c%d8%a8%d8%b1%d9%86%d9%88%d8%b1%db%8c/
:: برچسبها:
کابل فیبرنوری نگزنس ,
کابل شبکه فیبرنوری ,
کابل فیبر نوری نگزنس 12 کور سینگل مود ,
کابل فیبر نوری 24 کور سینگل مود ,
کابل فیبر نوری مالتی مود ,
قیمت کابل فیبر نوری 12 کور مالتی مود ,
کابل فیبر نوری 12 کور نگزنس ,
کابل فیبرنوری نگزنس ,
نمایندگی کابل فیبر نوری نگزنس ,
کابل فیبر نوری 24 کور نگزنس ,
کابل فیبر نوری سینگل مود ,
قیمت کابل فیبر نوری 24 کور ,
:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0